Zásady ochrany osobných údajov

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Spoločnosť CITYcorp Services, s. r. o., so sídlom Panenská 8, 811 03 Bratislava, IČO: 45969833, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu a prispôsobenia zobrazenia webových stránok citycorpservices.com. Cookies pre meranie návštevnosti webstránky a prispôsobenie zobrazenia webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu našej spoločnosti.

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti „Súhlasím“, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: „Spoločnosť CITYcorp Services, s. r. o. spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok, analýzu návštevnosti a správania používateľov. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo vašom prehliadači.“

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Berte prosím v úvahu, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

1) požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,

2) požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,

3) vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,

4) požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti

5) v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Kontaktný formulár a Registrácia uchádzača o zamestnanie

Na našom webe zbierame prostredníctvom online formulárov tieto osobné údaje: Vaše meno a priezvisko, e-mail, telefón/mobil, mesto/obec a príloha, ktorá môže obsahovať váš životopis.

Ak vyplníte a odošlete na našom webe kontaktný formulár alebo formulár na registráciu uchádzača o zamestnanie, súhlasíte so spracovaním daných osobných údajov za účelom kontaktovania sa s vami. Tieto osobné údaje sú bezpečne uložené v našom systéme a nikdy ich nezdieľame s tretími stranami.

Ako chránime vaše údaje

Prevádzkovateľ spracováva Vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné a nevyhnutné opatrenia nielen technického alebo aj personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany Vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

Kontakt

 +421 911 555 111
 info@citycorpservices.com